Kennel Bobwhite

Valper

Da var dagen kommet og valpene har begynt å reise til sine nye hjem og flotte familier. Det er en tøff dag, men for en deilig, sosial, kosete og morsom gjeng. Savner dere allerede men takk for 8 fantastiske uker.

Mamma Sol du er bare helt fantastisk, for en flott jobb du har gjort. Du har virkelig elsket å ha denne nydelige gjengen rundt deg hele tiden. 

Lykke til alle 7 med familier

 

 

Bobwhite's Cool Melody

Lonja - Crocus

Eier: Knl Bobwhite

Bobwhite's I'm Cool

Marek - Alfred

Eier: Fam. Andersen, Bergen

Bobwhite's Just Cool

Rares - Riggen

Eier: Fam Eek-Larsen, Bergen

 

Bobwhite's Cool Creation

Jada - Multe

Eier: Fam Angelfoss, Bergen

 

Bobwhite's Cool Breeze

Ingebrigt - Birk

Eier: Fam Johansen, Harstad

 

Bobwhite's Daddy Cool

Kenneth - Birk

Eier: Fam. Mæland, Askøy

 

Bobwhite's Cool Down

Numi - Vaffel

Eier: Fam. Mamen, Bergen

 Nå er det mye lek og moro og valpene vil være mye ute. Mamma Sol storkoser seg med de små, leker med de og passer på, hun blir aldig lei. En herlig gjeng, vi koser oss.

Tiden flyr, valpene har blitt 5,5 uke. De er nå flyttet til større leilighet med utgang til egen hage :-) Nå ønsker de å være litt ute, noen sjekker litt rundt andre sitter på trappen og ser. Håper solen snart titter frem, da blir det ikke så våt og kaldt og triveligere å være ute :-)

4 uker og full fart. Nå koser vi oss og har mye moro.  Stue, gang er utforsket og de har tittet ut i den store verden men de syntes det var litt kaldt der ute

Valpene er blitt 3 uker. De har begynt å utforske utenfor valpekassen. Komme ut av valpekassen er gøy. Ta en runde og sjekke ut hva som skjer, leke litt, for så og tusle inn i kassen eller bare slenge seg  ned og ta en lur. Gjengen har også vært noen turer i stuen og gleden er like stor der for utforskning. Ukene fremover nå skal vi virkelig kose oss sammen og sjekke ut alt vi kan :-)

2 uker, valpene vokser, spiser og sover. Alle har det bra. Sol og vi koser oss med valpene. Øynene har begynt å titte frem, de har så vidt begynt å høre og prate litt.  I dag har vi hatt en lang samtale med de små :-) Nå begynner det å bli moro å være i valpekassen. Flere bilder til helgen igjen :-)

 

 10 februar ønsket vi denne herlige gjengen velkommen.  5 hannvalper og 2 tisper.

Vi har ledig 1 hannvalp

 

 

Valpene har nå blitt 1 uke. Navn har de også fått.

Guttene heter Marek, Kenneth, Rares, Ingebrigt og Numi

Jentene Jada og Lonja

Lørdag 10 februar ønsket vi denne herlige gjengen velkommen.

Det ble født 8 valper men dessverre var 1 dødfødt.

Vi har 5 hannvalper og 2 tispevalper,

alle store og fine. Mor og valper har det supert.

Vi har 2 hannvalper ledige. Ønsker oss gjerne noen som ønsker og jobbe med hunden sin, bruks og utstilling av interesse. Ring, så tar vi en uforpliktende hundeprat

 

 

Da er mistanken vår bekreftet, vi venter valper rundt 12 februar

 

 

Far er Theodor - Winton State Trooper. En herlig hannhund som både Sol og jeg fort ble begeistret for, en virkelig gentleman.

De som kjenner Theodor best beskriver han slik:

En lettlært, lydig og sosial hund som går overens med stort sett alle hunder og mennesker. Han er en typisk pleaser som gjerne vil gjøre alt han kan for at du skal bli fornøyd. Ukomplisert og behagelig familiehund

Han HD-fri A øyenlyst fri, gonioskopi mild som er innenfor avlsrettningslinjene NSK.

Har er Dams fri etter fritestete foreldre

 

 

 

 

Mor til kullet er Sol - N UCH SE U(U) CH Zelini's Girls Rock

Sol er en trivelig, snill og god. Hun er trygg, sosial, omgjengelig og liker å være på lag. Hun elsker turer i skog og mark. Hun er norsk og svensk utstillingschampion.  Sol sitt første kull bli 3 år i april, en herlig gjeng med bare gode tilbakemeldinger. 

Sol er hd-fri A , øyenlyst fri og gonioskopert mild som er innenfor avlsrettningslinjene NSK, hun er også testet for Dams og er fri